BB&B logo
Bio Michelle DavidBio Rocq-E HarrellBio Lucretia van der Vloot
Avond na avond trok deze voorstelling uitverkochte zalen door heel Nederland en al gauw was iedereen het eens; Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Rocq-E, Lucretia & Michelle brachten op een muzikale en soms komische wijze hun eerbetoon aan de Girl Groups van de afgelopen decennia.

In “A Tribute To The Girl Groups” volgen we het verhaal van drie zangeressen die tijdens een auditie bij elkaar worden gebracht om zo de meidengroep “Big, Black & Beautiful” te vormen. De groep wordt een succes en de diva’s gaan op een tournee langs steden als Parijs, London, Amsterdam en New York.

Tijdens de tournee komt er oneindigheid tussen de dames en ziet het publiek de andere kant van het artiestenleven. Gelukkig slaan de Sisters of Soul zich door deze storm heen en eindigt de voorstelling op een hoogtepunt tijdens hun concertreeks in New York.

Van deze voorstelling is een Live CD opgenomen en deze werd op 10 november 2003 feestelijk aan de dames overhandigd door collega en BB&B fan Gordon. De CD is te bestellen via de webshop

KLIK HIER VOOR DE CREATIVES & CREW 
 
social media BBB on Instragram BBB on YouTube BBB on Facebook BBB on Twitter
Luisteren
webshop                                   KLIK HIER EN BESTEL BB&B CD'S/ DVD ONLINE
Bestel nu de nieuwe BB&B CD!
Nieuws

Volg ons laatste nieuws op Facebook.


KLIK HIER
  BB&B video

  
website made by Web Girl