BB&B logo
Bio Michelle DavidBio Rocq-E HarrellBio Lucretia van der Vloot

Voor alle fans die niet kunnen wachten op de volgende theatertournee en voor alle party people die al lang weer zin hebben om flink uit hun dak te gaan op een BB&B muziek feest. Op 23 april 2010 is het zover, dan zal Big Black & Beautiful voor het eerst hun eigen popconcert geven in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

In samenwerking met RTL komt volgend jaar dan ook nog een droom uit van onze Soul Sisters om een eenmalig concert te geven in de Heineken Music Hall samen met 5000 van hun grootste fans. Michelle, Rocq-E & Lucretia hebben al een aantal keer opgetreden in een volle HMH, tijdens een besloten evenement of als special gast tijdens een concert van een andere artiest, en zo kunnen genieten van de energie die de Heineken Music Hall voort brengt. Nu gaan ze zelf dit podium beklimmen en een heel concert lang die energie samen met jullie vast houden. Naast repertoire van hun verschrikkelijk gave nieuwe CD “Everything’s Changing” zullen zij natuurlijk ook hoogtepunten uit hun girl groep materiaal van de afgelopen jaren kiezen. Het wordt dus een super mooie combinatie van tracks van het nieuwe album, die ook niet allemaal geheel onbekend in de oren zullen klinken, en hits waarmee BB&B al jaren lang het publiek naar super soul & disco hoogtes heeft gezongen!

Net als bij alle andere Big Black & Beautiful optredens garandeert BB&B dat het een geweldig feest wordt, waarbij ook deze keer de dames weer doorgaan tot het dak er af is!! Mis het dus niet en zorg dat je tijdig je kaarten in je bezit hebt!

 


 
social media BBB on Instragram BBB on YouTube BBB on Facebook BBB on Twitter
Luisteren
webshop                                   KLIK HIER EN BESTEL BB&B CD'S/ DVD ONLINE
Bestel nu de nieuwe BB&B CD!
Nieuws
03 juli 2012
Nieuwe theater tour -
Everything's changing
23 februari 2010
Nieuwe single -
Guess I’ll Be The One
31 december 2009
Happy 2010
14 december 2009
Ivo Niehe op bezoek bij BB& in the TROS TV-Show
30 november 2009
BB&B in Libelle
28 november 2009
Live - Everything's changing
23 november 2009
BB&B live from Carré on TV
30 oktober 2009
Everything’s Changing is vanaf nu verkrijbaar!
30 oktober 2009
Nieuw album - Everything's Changing
09 oktober 2009
BB&B bij Ivo Niehe in Time Out!
28 augustus 2009
No Frills Love
 
 
 
  BB&B video

    
website made by Web Girl